Voor het gevoelMeester JoostJoost kijkt naar rijdersJoost in de uitzending

Ik ben een energiek, enthousiast en initiatiefrijk persoon.

In al mijn activiteiten word ik gedreven door het leveren van een bijdrage aan een leukere en betere wereld. Ik wil mijn dromen realiseren en anderen inspireren hetzelfde te doen.

De afgelopen tien jaar heb ik voor vele goede doelen gewerkt in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in een vluchtelingenkamp in Noord Oeganda en bij een indianenstam in Brazilie. Stuk voor stuk droombanen.

Ik houd van voetbal, theatersport en reizen.

Doe je droombaan is ontstaan op 1 van mijn reizen toen ik me in 2009 bedacht hoe het zou zijn om een dagje in de schoenen van een marktkoopman te staan. Van het een kwam het ander en inmiddels heb ik in 2011 en 2012 een jaar lang met 175 mensen meegelopen die hun droombaan doen.

Het was een fantastisch en inspirerend project; niet alleen om de ervaringen in alle beroepen op te doen (ik oefende het beroep ook vaak zelf uit), maar juist ook door de verhalen van de mensen zelf waarom hun baan nu een droombaan is.

Ik zou het leuk vinden als je geinspireerd raakt door de verhalen van deze bijzondere mensen en hun beroep, dus neem maar eens een kijkje op de site. Veel leesplezier!

Oh ja, wat ik je nog mee wil geven;

Live life, love en do good!

Joost Veldman